Vill du vara med och inventera trollsländor?

Vi genomför tillsammans en så kallad atlasinventering av trollsländor i kommunen. Vi har delat upp kommunen i 5X5 km stora rutor och i varje ruta letar vi trollsländor i alla lämpliga miljöer som småvatten, bäckar och sjöstränder. Alla rutor ska inventeras 3 gånger (juni, juli och augusti-septemeber) för att hitta arter som flyger vid olika tider. Kommunen har 63 rutor och 24 har en inventerare. Du är varmt välkommen att boka en ruta. Känner du dig osäker på artbestämma trollsländor är du välkommen att hänga med någon annan i början.

För mer information och rut-bokning, kontakta Anna Stenström (styvstarr@gmail.com).

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.