Rädda och bevara Himleåns friluftsområde

Rädda och bevara Himleåns friluftsområde och låt det vara tillgängligt för allmänheten Ett levande årum är ett vistelserum och rörelsestråk, men också så mycket mera! Det är helt nödvändigt att behålla naturnära områden för barns, ungdomars och vuxnas hälsa och välbefinnande. Varbergs flugfiskeklubb har under 30 års tid arbetat med fiskevårdande och markvårdande åtgärder. Behåll Himleåns närområde och återskapa exploaterade delar. Skapa ett kommunalt naturreservat för att garantera den biologiska mångfalden och tillgängligheten för allmänheten.

Här kan du läsa mer: https://www.facebook.com/R%C3%A4dda-och-bevara-Himle%C3%A5ns-friluftsomr%C3%A5de-455102855223044/

Här kan du skriva under för att rädda Himleåns frilufsområde: https://www.skrivunder.com/radda_och_bevara_himleans_friluftsomrade

 

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.