MILJÖVÄNLIGA VECKAN – TA VARA PÅ DET VI HAR

Kulturhuset Komedianten i Varberg 6 och 7 oktober 2021.

Onsdag 6 oktober

1. 16.30-17 Naturskyddsföreningen inspirerar till ett hållbart liv

Helen och Maria bjuder in till inspiration och diskussion kring bland annat konsumtion, odling och biologisk mångfald.

1. 17.30-18.30 Möbeltapetsering

Julia Virdhall, Varbergs tapetserarverkstad berättar om sitt arbete som möbeltapetserare, om hur hon tar hand om möbler och förlänger livet på dem. Ett bra sätt att värna om miljön.

Torsdag 7 oktober

1. 16-18.30 Återbruksutmaningen

Tre olika textila workshops med handledning av Katarina Segerbrand, Helén Markow och

Lena Haglund.

Utifrån äldre textilier du själv har med dig gör vi unika förkläde, väskor, tygservetter och servettringar.

Begränsat antal platser enligt gällande restriktioner. Sista anmälningsdag till workshops                         29 september.

Anmälan: www.studieframjandet.se/halland eller 0340-201080

Samarrangemang: Naturskyddsföreningen Varberg, Kultur i Halland – Slöjd, Varbergs kommun och Studiefrämjandet Halland